Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απασχόλησε τον Ολυμπιακό, «κλείνει» σε ομάδα της Premier League (ΦΩΤΟ)

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Κάρλος Βινίσιους από τη Νάπολι βρίσκεται η Γουλβς, σύμφωνα με τη «Corriere dello Sport» που αποκαλύπτει πως ο 24χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός είναι μια… ανάσα από τη μετακόμισή του στην Premier League.

Καθοριστικό ρόλο στη διαφαινόμενη ολοκλήρωση της μεταγραφής του Βινίσιους, που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, στην αγγλική ομάδα φέρεται να έχει ο γνωστός Πορτογάλος μάνατζερ του παίκτη, Ζόρζε Μέντες.

Ο Μέντες, εκτός από εκπρόσωπος ποδοσφαιριστών της ομάδας και του προπονητή Νούνο Εσπίριτο Σάντο, έχει και τον έλεγχο της Γουλβς, σύμφωνα με τα περίφημα «Football Leaks», μέσω της κινεζικής εταιρείας «Foyo».

Ο Βινίσιους ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σάντος και πέρασε κι από αυτές της Παλμέιρας, ενώ τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα τα έκανε στην Γκρέμιο. Το 2018 πήγε στη Νάπολι που τον έστειλε δανεικό σε Ρίο Αβε και Μονακό και τώρα, όπως φαίνεται, θα αγωνιστεί και στην Αγγλία για τους «λύκους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ