Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκεί καταλήγει ο Άλεφ

Σε μεταγραφικό «οργασμό» βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ που έχει μπει πολύ δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Οι πρωταθλητές Κύπρου έχουν ανακοινώσει μέχρι τώρα έξι μεταγραφές και έπεται συνέχεια, αφού εκκρεμεί η ανακοίνωση της απόκτησης του Μπέλετς.

Πέρα από τη μεταγραφή του Σλοβένου τερματοφύλακα, η οποία είναι δεδομένη, οι γαλαζοκίτρινοι θα εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Άλεφ Σαντάνια, καθώς επήλθε συμφωνία με την Μπράγκα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή και πλέον, απομένουν μόνο τα τυπικά για τη μετακόμιση του Βραζιλιάνου κεντρικού μέσου στην ομάδα της Λευκωσίας.

Για τον Άλεφ έδειξε ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός, αλλά οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ήδη προχωρήσει αρκετά το θέμα.

Άνθρωπος του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία για τις τελευταίες λεπτομέρειες και τις υπογραφές, με τους Κύπριους να καταβάλουν στην Μπράγκα το ποσό των 200.000 ευρώ για τον δανεισμό του 24χρονου χαφ, ενώ παράλληλα στη συμφωνία προβλέπεται και υποχρεωτική αγορά του για το 2020.

Το deal αναμένεται να κλείσει αρχές της ερχόμενης βδομάδας και στη συνέχεια ο Άλεφ θα πάρει το αεροπλάνο για την Αυστρία για να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ