Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπλόκο από Αγιονέρι σε Αρη

Την τρίτη του απώλεια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε  ο Άρης που στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου έμεινε στο 0-0 με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Θεσσαλονικείς δυσκολεύτηκαν να διασπάσουν την καλά στημένη άμυνα των φιλοξενουμένων και όταν το κατάφερναν έβρισκαν απέναντί τους ετοιμοπόλεμο τον πρώην τερματοφύλακά τους, Γουναρίδη, που δεν επέτρεψε την παραβίαση της εστίας του.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία για τον Άρη που έχει ακόμα και μια ήττα. Συνεχίζει, πάντως, να έχει τον πρώτο λόγο για την άνοδο, απέχοντας 8 βαθμούς από τον δεύτερο Νέστο Χρυσούπολης.

Η διπλή ζώνη άμυνας του Παναγιώτη Διλμπέρη απέδιδε καρπούς, μην επιτρέποντας στους παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου να κάνουν το παιχνίδι τους. Οι φάσεις έρχονταν  με το σταγονόμετρο, με τους Θεσσαλονικείς να πραγματοποιούν ένα από τα χειρότερα φετινά τους ημίχρονα, με το 0-0 της ανάπαυλας να έρχεται φυσιολογικά.

Στην επανάληψη, ο Άρης ήταν σαφώς ανώτερος και από το ξεκίνημα έδειξε ότι θέλει να γίνει απειλητικός. Μάλιστα, είχε και τρεις καλές στιγμές με τους Καπνίδη, Γεωργιάδη και Ν’ Λουντούλου, αλλά ο Γουναρίδης είπε ισάριθμες φορές όχι.

Όσο η ώρα περνούσε και το γκολ δεν ερχόταν, τα νεύρα αυξάνονταν. Οι αλλαγές δεν απέδιδαν καρπούς, ενώ στο 85’ ο Τσουμάνης κλώτσησε εκτός φάσης τον Παπαδημητρίου, με αποτέλεσμα να αποβληθεί με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους παίκτες του Άρη να μαζεύουν κάρτες λόγω νεύρων και να μην μπορούν μέχρι το σφύριγμα της λήξης να αλλάξουν την κατάσταση, αφήνοντας δύο βαθμούς.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Σαμαράς, Τάτος (76’ Κυβελίδης), Καλογέρης (76’ Καζναφέρης), Κόκε, Ντούνης (54’ Ν’ Λουντούλου), Πόι, Καπνίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Γουναρίδης, Μπουζούρας, Μαργαρίτης, Κοντσίδης, Μιλκούδης, Παλάσκας, Μπελίτσας, Κοτσαρίδης (46’ Κουκουλέκης), Ν. Στεφανίδης, Στ. Στεφανίδης (66’ Παπαδημητρίου), Δρόσος (56’ Υψηλός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ