Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι λένε στην ΑΕΚ για Ζοσουέ

Ο Ζοσουέ «έπαιξε» για λίγο στην κιτρινόμαυρη επικαιρότητα, αφού η ΠΑΕ ΑΕΚ «τελείωσε» την περίπτωσή του.

Συγκεκριμένα, ο δικέφαλος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ενδιαφέρεται για τον 28χρονο Πορτογάλο μέσο που έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Ακίσασπορ.

Λίγο νωρίτερα, πάντως, δημοσιεύματα από την Πορτογαλία τόνιζαν πως η ΑΕΚ είχε στο «στόχαστρό» της τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, τελικά δεν ευσταθούν και η Ένωση να έχει αποφασίσει να πάει για την απόκτηση τριών μεσοεπιθετικών μπαλαδόρων, με υψηλό επίπεδο τεχνικής και δυνατότητα να παίζουν στα άκρα και στον άξονα.

Άλλωστε, το νέο πλάνο του Μιγκέλ Καρντόσο στοχεύει σε μεγάλα ποσοστά κατοχής και δημιουργία πολλών ευκαιριών στην αντίπαλη εστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ