Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στηρίζει το δίδυμο Διούδη-Κότσαρη ο Δώνης

Ο Παναθηναϊκός «χτενίζει» τις διεθνείς αγορές για τη μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζει περιπτώσεις παικτών για όλες τις γραμμές (άμυνα, κέντρο και επίθεση).

Οι «πράσινοι» έχουν αυτιά και μάτια σε όλες τις θέσεις για παν ενδεχόμενο (ενδεχόμενες προτάσεις-πωλήσεις), αλλά επί της ουσίας αναζητούν 1 ή 2 (υπό προϋποθέσεις) κεντρικούς αμυντικούς, δύο κεντρικούς μέσους, δύο εξτρέμ και έναν επιθετικό κορυφής. Όχι όμως και για τερματοφύλακα, παρότι πριν λίγους μήνες είχαν γίνει προχωρημένες διερευνητικές επαφές με κάποιες περιπτώσεις τερματοφυλάκων όπως του Μάριου Σιαμπάνη. 

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι στην έκθεση αξιολόγησης του ρόστερ που παρέδωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιώργος Δώνης προς τον Νίκο Νταμπίζα ήταν απολύτως θετική η αναφορά του τόσο για τον Σωκράτη Διούδη όσο και για τον Κωνσταντίνο Κότσαρη, άποψη με την οποία συμφώνησε και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Ως εκ τούτου, οι Διούδης και Κότσαρης θα αποτελέσουν το δίδυμο των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού και για την επόμενη σεζόν, εκτός σοβαρού απροόπτου, που μπορεί να είναι μια ενδεχόμενη συμφέρουσα πρόταση πώλησης του Διούδη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ