Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βικτώρια Καρύδα: Η πρώτη φωτογράφηση λίγους μήνες μετά τη δολοφονία του συζύγου της

Έκανε την εμφάνισή της στο δεύτερο κύκλο του «My style rocks» του Σκάι, ωστόσο τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας για έναν τραγικό λόγο: για τη δολοφονία του συζύγου της. Η Βικτώρια Καρύδα, πλέον, προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά της και στις επαγγελματικές της δραστηριότητες. 

Το μοντέλο ετοιμάζεται για νέα επιχειρηματικά βήματα, λανσάροντας τη δική της σειρά με μαγιό που θα έχει το όνομά της ως brand. Η ξανθιά καλλονή, μάλιστα, συστήνει την κολεξιόν στο κοινό της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εντυπωσιακές φωτογραφίες. 

Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και επιστρέφει στην καθημερινότητα (pics)Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και επιστρέφει στην καθημερινότητα (pics)Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και επιστρέφει στην καθημερινότητα (pics)Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και επιστρέφει στην καθημερινότητα (pics)Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και επιστρέφει στην καθημερινότητα (pics)Βικτώρια Καρύδα: Φωτογραφίζεται με μαγιό και επιστρέφει στην καθημερινότητα (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ