Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κώττας: «Με την μέγιστη ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ»

Ο Θωμάς Κώττας μίλησε για το πρώτο ματς των πλέι οφ με την ΑΕΚ και τόνισε πως οι παίκτες του Χολαργού θα παίξουν με την μεγαλύτερη δυνατή ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο σέντερ του Χολαργού:

«Με την μέγιστη ενέργεια και στις δυο πλευρές του παρκέ!

Γεια σας φίλοι μου

Μετά από ένα διάστημα αγωνιστικής απραξίας ξεκινάμε τα πλέι οφ παίζοντας το πρώτο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ. Από την πλευρά μας θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στην έδρα του αντιπάλου μας.

Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό του ματς, να είμαστε όσο πιο συγκεντρωμένοι γίνεται σε άμυνα και επίθεση και να μην κάνουμε εύκολα λάθη που θα δώσουν στον αντίπαλο την δυνατότητα να πετύχει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό. Απαιτείται να είμαστε όσο πιο ενεργητικοί γίνεται και στις δυο πλευρές του γηπέδου.

Είχαμε ένα σημαντικό διάστημα χωρίς παιχνίδια πρωταθλήματος και αυτό μας κόστισε όσον αφορά τον αγωνιστικό μας ρυθμό ως ομάδα. Όμως προσπαθήσαμε σκληρά μέσα από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι και να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες των αγώνων με την ΑΕΚ, επιδιώκοντας να έχουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Αυτό είναι σημαντικό για να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια πετυχημένη χρονιά στην πρώτη παρουσία του Χολαργού στην Betshop Basket League.

Θωμάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ