Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξεκίνησε το μεταγραφικό… σαφάρι ο Νταμπίζας

Τη στιγμή που η… καρδιά του Παναθηναϊκού θα χτυπάει δυνατά μέχρι αύριο, προκειμένου να μάθει και επίσημα πλέον την απόφαση για την αδειοδότηση του, ο Νίκος Νταμπίζας με τον Γιώργο Δώνη εξακολουθούν να τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας. Έτσι κάνουν επαφές προκειμένου να είναι έτοιμοι νωρίτερα από την περυσινή χρονιά και ο προπονητής του “τριφυλλιού” να έχει τους παίκτες που θέλει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Στους «πράσινους» προτείνονται καθημερινά ονόματα, ελεύθερων και μη ποδοσφαιριστών, ωστόσο δεδομένα οι επιλογές τους θα αφορούν παίκτες με μικρά συμβόλαια, μιας και το μπάτζετ θα παραμείνει και φέτος χαμηλό.

Στο πλαίσιο των επαφών με υποψήφιους στόχους, ο Νίκος Νταμπίζας ταξίδεψε στο εξωτερικό, χωρίς πάντως να έχει γίνει γνωστός ο προορισμός του. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε… μεταγραφική αποστολή, ενώ κάποιες πληροφορίες λένε πως βρίσκεται στην Αγγλία.

Σενάριο που πιθανόν να έχει βάση, μιας και οι Άγγλοι εξακολουθούν να αναφέρονται στο θέμα του Κάλουμ Ρόμπερτς και να θεωρούν ως πιθανότερο σενάριο τη μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού της Νιουκάστλ στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ