Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τερματοφύλακα που παίζει στην Premier League»

Τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν σε καθημερινή βάση στην Τουρκία και αυτή τη φορά ο Τύπος στη γειτονική χώρα αναφέρει πως η Φενέρμπαχτσε, η Στόουκ Σίτι και ο Ολυμπιακός έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της Μπόρνμουθ, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα «Fanatic» αναφέρει: «Η Φενέρ θέλει να επιστρέψει στην κορυφή την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θέλει την απόκτηση ενός καλού τερματοφύλακα. Οι διοικούντες την Φενέρ έχουν ξεχωρίσει τον Σαμίρ Μπέγκοβιτς της Μπόρνμουθ, για τον οποίο έχουν επίσης εκφράσει ενδιαφέρον Ολυμπιακός και Στόουκ Σίτι».

Ο Μπέγκοβιτς αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια στην αγγλική ομάδα, έχοντας γεμάτες σεζόν, ενώ τη διετία 2015-2017 ανήκε στην Τσέλσι, παίζοντας σε 19 παιχνίδια της ομάδας του Λονδίνου. Από το 2010 ως το 2015 ο 31χρονος διεθνής Βόσνιος πορτιέρο αγωνίστηκε στη Στόουκ Σίτι, καταγράφοντας 160 συμμετοχές.

Δείτε εν δράσει τον ποδοσφαιριστή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ