Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε ανοιχτή γραμμή Νταμπίζας-Αλαφούζος για το μπάτζετ του Παναθηναϊκού

Σε… αναμμένα κάρβουνα βρίσκονται στον Παναθηναϊκό ενόψει της ανακοίνωσης του μπάτζετ που σε συνδυασμό με τη μεταβλητή των αποχωρήσεων στην εξίσωση μεταγραφές θα δώσει απαντήσεις σε ό,τι αφορά την ενίσχυση της ομάδας.

Η αναχώρηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στο εξωτερικό για ανειλημμένες υποχρεώσεις πήγε πίσω το περίφημο ραντεβού Αλαφούζου, Νταμπίζα και Δώνη, το οποίο θα ξεκαθαρίσει το «θολό» τοπίο.

Ωστόσο, δύο είναι οι βασικές συνισταμένες. Πρώτον θα συνεχιστεί η σφιχτή οικονομική πολιτική και τη νέα σεζόν και δεύτερον το μπάτζετ θα είναι -εκτός απροόπτου- ελαφρώς και σε λογικό πλαίσιο ανεβασμένο. Και τα δύο θα επιβεβαιωθούν στην προσεχή συνάντηση.

Η επαφή, πάντως, Αλαφούζου-Νταμπίζα είναι ιδιαίτερα συχνή μέσω τηλεφώνου και μάλιστα σε πρόσφατη επικοινωνία χαράχθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ