Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσαρτσαρής για επικριτές Καλάθη: «Οι άνθρωποι είμαστε 60% νερό και 40% αχαριστία»!

Στους επικριτές του Νικ Καλάθη, ο οποίος χθες πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στον Παναθηναϊκό στη δεύτερη ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, απάντησε ο Κώστας Τσαρτσαρής μέσω τηλεοπτικής εκπομπής.

«Η Ρεάλ είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει μεγάλο βάθος πάγκου, κάτι που στερείται ο Παναθηναϊκός. Όταν ο Καλάθης δεν είναι καλά, η ομάδα έχει πρόβλημα. Έχει αποδειχθεί αρκετές φορές τη φετινή σεζόν. Αν ο αρχηγός είναι καλά, μετά αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Παρόλα αυτά, πρέπει να είμαστε πιο ελαστικοί με τον Νικ. Είναι γνωστό, εδώ στην Ελλάδα, πως οι άνθρωποι είμαστε 60% νερό και 40% αχαριστία. Είμαι σίγουρος πως ως σωστός επαγγελματίας που ξέρει πού μπορεί να φτάσει, θα είναι διαφορετικός ο Νικ και μαζί του θα είναι διαφορετική η ομάδα του», ανέφερε αρχικά ο πρώην φόργουορντ του τριφυλλιού και μίλησε περισσότερο για τον σημερινό αρχηγό της ομάδας.

«Κατ’ εμέ είναι ο μοναδικός τρόπος να περιορίσουν τον Νικ. Έπαιξαν με το μυαλό του, έπεσε σε αυτή την παγίδα, δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο σουτ και έκανε λάθη που δεν είχε κάνει ποτέ και τα έβγαλε όλα στο παρκέ. Το ρίσκο κάποιες φορές βγαίνει, κάποιες όχι. Πιστεύω ότι θα το δουν το ματς ο Νικ με τον κ. Πιτίνο, αλλά πιστεύω ότι θα είναι καλύτερος ο Παναθηναϊκός τη Μεγάλη Τρίτη».

Όσον αφορά τις δύο ήττες των πράσινων από τους Μαδριλένους, υπογράμμισε: «Προφανώς ήταν μία μεγάλη ευκαιρία, επειδή τα πρώτα παιχνίδια αυτών των σειρών είναι εκείνα που μπορούν να γίνουν μπρέικ, αν και χθες διαψευστήκαμε. Πίστευα ότι θα χρησιμοποιούσαν ως έξτρα κίνητρο ό,τι έγινε την Τετάρτη και θα έβγαζαν ένα πείσμα στο παρκέ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ