Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ούτε η… δολιοφθορά σταμάτησε τον Αρη (Photos)

Σ’ ένα ματς που πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να ξεκινήσει λόγω των δολιοφθορών στο γήπεδο χθες το βράδυ, ο Άρης κέρδισε εύκολα των Ηρακλή Αμπελοκηπών (0-3) κι έκανε ακόμα ένα βήμα προς τη Football League.

Μία ημέρα πριν το ματς, άγνωστοι μπήκαν στο γήπεδο που θα διεξάγονταν αυτό κα το… διέλυσαν. Έβγαλαν τα δίχτυα, πέταξαν καρφιά, ξήλωσαν το χορτάρι, έγραψαν υβριστικά συνθήματα, έκαναν τα πάντα για να μην ξεκινήσει.

Οι φωτογραφίες, είναι αδιάψευστος μάρτυρας:  

Σχετκό Περιεχόμενο

Τελικά, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, το γήπεδο… σουλουπώθηκε και εν τέλει ο διαιτητής έδωσε το πράσινο φως για να διεξαχθεί το παιχνίδι.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ιντζίδης έκανε το 0-1, ενώ ο Κυβελίδης 7 λεπτά αργότερα ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2. Στο 73΄ ο Καλογέρης από κοντά, μετά από κεφαλιά του Κυβελίδη και ασθενή απόκρουση του Ζιάκα, διαμόρφωσε το τελικό 0-3, που έστειλε τον Άρη στους 52 βαθμούς και διατήρησε το +7 από τη δεύτερη Χρυσούπολη με ματς, μάλιστα, λιγότερο.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Νίκος Παπανώτας): Ζιάκας, Βόσδου, Σκέμπης, Κραγιόπουλος, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Λιόνης, Σάρρος (75’ Καραπέτρος), Χιονίδης (26’ λ.τ. Ζυγκερίδης), Σαμπιασβίλι, Μαυρίδης (46’ Φωτιάδης).

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης (74’ Βουτσιάς), Κόκε (76’ Ν’Λουντούλου), Ρόβας (61’ Καλογέρης), Σαμαράς, Ιντζίδης, Πόι, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Τάτος, Ντούνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ