Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Μέγιερι και Μούγιακιτς ο Ατρόμητος στο “Γ. Καραϊσκάκης”

Με δύο επιστροφές θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Ατρόμητος. Ο Νταμίρ Κάναντι, έχει και πάλι στη διάθεσή του τους Μέγιερι και Μούγιακιτς που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν. Αντίθετα, στην αποστολή δεν κατάφερε να μπει ο Ουγκράι που παραμένει ανέτοιμος, αλλά και ο τραυματίας Κατράνης.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει στην αποστολή και ο Μπρούνο που ήταν τιμωρημένος την περασμένη αγωνιστική, ενώ εκτός έμεινε και ο Κορτ.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Ουάρντα, Σάκιτς, Ούμπιδες, Κουλούρης, Χατζηισαϊας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Βασιλακάκης, Μπουσούλατζιτς, Μπρούνο, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Μούγιακιτς και Θεοδωράκης.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ