Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα απάντηση Μπόγρη σε Ουάιτ: «Είμαι φίλος του Τενεσί, καλή τύχη του χρόνου» (ΦΩΤΟ)

Η… βεντέτα του Γιώργου Μπόγρη με τον Άαρον Ουάιτ συνεχίστηκε και με νέα απάντηση του σέντερ του Ολυμπιακού.

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο Ουάιτ έγραψε ένα «πάμε» στο twitter για το κολέγιο του Αϊόβα ενόψει του αγώνα με το Τενεσί για την March Madness.

Ο Μπόγρης προφανώς το παρεξήγησε, νομίζοντας ότι έκανε λόγο για το μεταξύ τους ματς την ερχόμενη Παρασκευή (29/3) στο ΣΕΦ και του απάντησε με έναν ιδιαίτερο τρόπο, γράφοντας «φάε φασόλια και έλα!!!».

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Ζαλγκίρις Κάουνας, θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι εννοούσε το κολεγιακό πρωτάθλημα, του απάντησε χαρακτηριστικά: «Είσαι και εσύ οπαδός του Αϊόβα;»

Αμέσως ο Μπόγρης δεν άφησε ασχολίαστο το «τρολάρισμα» και φρόντισε να… τρολάρει ο ίδιος και ταυτόχρονα να «πειράξει» τον Ουάιτ για την ήττα του Αϊόβα και τον αποκλεισμό από το Sweet 16: «Όχι φίλε είμαι φίλος του Τενεσί. Καλή τύχη του χρόνου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ