Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σε αυτά τα τρία σημεία θα σταθεί η υπερασπιστική γραμμή του Παναθηναϊκού

Η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην αυριανή εκδίκαση της ένστασης (21/3, 12:00) που κατέθεσε για την αντικανονική διακοπή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα σταθεί αρχικά στον κανονισμό που λέει ότι πρέπει να περάσει μία ώρα από τη στιγμή που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, πράγμα που δεν έγινε από τον διαιτητή Μάρκο Φριτζ.

Οι πράσινοι θα χρησιμοποιήσουν, επίσης, το βίντεο από την είσοδο του διεθνή ρέφερι για να ελέγξει τον αγωνιστικό χώρο, όπου φαίνεται ότι έχει καθαρίσει η ατμόσφαιρα, ενώ είναι πιθανό να καταφύγουν και σε κάποιες μαρτυρίες για να το τεκμηριώσουν αυτό.

Δεν αποκλείεται, δε, να χρησιμοποιήσουν υπέρ τους και τα λόγια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, οι οποίοι υποστήριζαν ότι ήθελαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ