Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Μουνιέ η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει Ολυμπιακού

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα για τον Παναθηναϊκό, με τους “πράσινους” να ξεκινούν την προετοιμασία τους ενόψει του “αιώνιου” ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Το καλό για τον Γιώργο Δώνη είναι πως είδε τον Αντονί Μουνιέ, που είχε πάθει θλάση στο ματς με τον Πανιώνιο να επανέρχεται και να γυμνάζεται κανονικά. Ο Γάλλος δήλωσε ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι της Κυριακής και είναι στο χέρι του Έλληνα τεχνικού αν θα τον υπολογίζει η όχι.

Από εκεί και πέρα εκτός προπόνησης έμειναν οι Μαυρομμάτης και Στάικος. Ο μεν πρώτος έκανε θεραπεία ενώ ο δεύτερος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και καθημερινά θα ανεβάζει ρυθμούς.

Αναφορικά με την προπόνηση οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κατοχής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ