Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δεν άντεξε…

Ο ΠΑΟΚ, δύο 24ωρα μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός κόντρα στη Λιμόζ και γνώρισε φυσιολογική ήττα στο Μπομπλάν με 79-61, η οποία τον αφήνει εκτός συνέχειας του Eurocup, την ίδια στιγμή, πάντως, που η Βαλένθια, ούτως ή άλλως, δεν του έκανε το… χατίρι, νικώντας 77-62 την Όλντενμπουργκ στην Ισπανία.  

Η Λιμόζ είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και ουσιαστικά, δεν τον έχασε ποτέ. Με τους Γκέιτενς και ΜακΚάλεμπ να… πυροβολούν ακατάπαυστα, το σκορ ήταν 14-7 στο 7’ υπέρ της γαλλικής ομάδας, με το πρώτο δεκάλεπτο να ολοκληρώνεται, τελικά, 16-9 υπέρ των γηπεδούχων. Αν στην πρώτη περίοδο, ωστόσο, ο «δικέφαλος» ήταν… κάπως μέσα στο ματς, στο δεύτερο… κατέρρευσε. Με «όπλο» την περιφέρειά της, η Λιμόζ ανέβασε τη διαφορά στους 12 (29-17) στο 15’ με Βέστερμαν και Καμαρά, ωστόσο Τσόχλας και Δέδας την έριξαν στους 7 (30-23). Στο φινάλε του ημιχρόνου, όμως, ο φοβερός ΜακΚάλεμπ (17 π., με 5/7 δίπ., 1/2 τρίπ. και 4/5 βολές) έδωσε λύσεις στην ομάδα του, με τη Λιμόζ να πηγαίνει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, 39-25. 

Σχεδόν… τυπική διαδικασία ήταν το δεύτερο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να αντιδράσει και τη διαφορά να φτάνει στο +17 (46-29). Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, στο 28’ μείωσαν στους δέκα (51-41), αλλά ο ΜακΚάλεμπ… φώναξε και πάλι «παρών», κάνοντας το 56-42 για τη Λιμόζ. Στην τελευταία περίοδο, οι Γάλλοι προηγήθηκαν ακόμη και με 20 πόντους (72-52) και πήρε, τελικά, μια σπουδαία νίκη-πρόκριση με σκορ 79-61 απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-9, 39-25, 56-42, 79-61.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ