Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θρίαμβος στο Μαυροβούνιο και φουλ για Final six

Όλο και πιο κοντά στο όνειρο του final six του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε 13-6 της Γιαντράν στο Μαυροβούνιο και παραμένει στην πρώτη θέση του ομίλου μετά και την έκτη αγωνιστική.

Με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων οι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι πλέον φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση στην τελική φάση του Τσάμπιιονς Λιγκ που θα γίνει στη Βουδαπέστη αλλά και για την κατάκτηση της πρώτης θέσης, που θα σημαίνει την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι μετά από έξι αγωνιστική φιγουράρουν στην πρώτη θέση του ομίλου τους, με 12 βαθμούς, όντας μάλιστα αήττητοι, αφού έχουν τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν μια εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, όταν και έπαιξαν ισοπεδωτική άμυνα και σε συνδυασμό με τα καλά περιφερειακά σουτ έφτασαν στο 1-4 του πρώτου οκταλέπτου και το 1-6 του ημιχρόνου, που έγινε μάλιστα 1-8 στο τρίτο λεπτό της τρίτης περιόδου, όταν και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε.

Όπως είναι λογικό η υπόλοιπη αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους παίκτες του Ολυμπιακού να είναι λίγο πιο χαλαροί στην άμυνα και να επιτρέπουν στου γηπεδούχους να μειώνουν τη διαφορά.

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 0-2, 2-3, 3-4

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΧΕΡΤΣΕΓΚ ΝΟΒΙ: Βίντοβιτς, Πόρομπιτς, Μοσκόφ, Ράντοβιτς, Ράντζιτς, Ουκρόπινα

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γούνας 3, Φουντούλης 3, Μάγιαρακ 3, Κολόμβος, Βλαχόπουλος, Μουρίκης, Δελακάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ