Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εκτός Eurocup o Αρης!

Το δεύτερο εισιτήριο από τον Ι όμιλο της φάσης των «Last 32» κατέληξε στα χέρια της Άλμπα Βερολίνου, η οποία επιβλήθηκε της Νεπτούνας με 76-62, σε ένα παιχνίδι που εξ αρχής είχε τον έλεγχο, αφήνοντας εκτός συνέχειας τον Άρη.

Έτσι, το παιχνίδι των «κίτρινων» κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό χαρακτήρα, πλέον, μιας και ο Άρης ακόμα και να επικρατήσει της ιταλικής ομάδας δεν θα πάρει την πρόκριση, καθώς η Άλμπα Βερολίνου υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Οι παίκτες του Σάσα Ομπράντοβιτς ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 20 πόντους στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (41-21), όταν και έβαλαν τις βάσεις για πρόκριση. Οι Λιθουανοί προσπάθησαν να μαζέψουν τη διαφορά για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως αυτό δεν κατέστη εφικτό, με την Άλμπα να φτάνει εύκολα στη νίκη με 76-62.

Ο Ρόμπερτ Λόουερι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, καθώς πέτυχε 24 πόντους, με τον Ισμέτ Ακπινάρ να προσθέτει 13. Από πλευράς Νεπτούνας ξεχώρισε ο Ντάνιελ Γιούινγκ που μέτρησε 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής:

Άλμπα Βερολίνου-Νεπτούνας 76-62
Άρης-Αρμάνι Μιλάνο (10/02, 19:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ