Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: «Χρυσές» Παππά-Τσαμοπούλου στους διεθνείς αγώνες 420 Carnival Regatta

Στους διεθνείς αγώνες 420 Carnival Regatta Μελίνα Παππά και Μαρία Τσαμοπούλου κατέκτησαν την πρώτη θέση και μάλιστα με μεγάλη διαφορά από το δεύτερο πλήρωμα (18 βαθμοί έναντι 38).

Έγιναν εννέα ιστιοδρομίες σε τέσσερις ημέρες και οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες, που  τρέχουν από φέτος στην κατηγορία των γυναικών, είχαν τέσσερις άσους, δείχνοντας από την αρχή ότι ήταν το φαβορί. 

Είναι μία συνέχεια στο περσινό σερί επιτυχιών με ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις ΗΠΑ, το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό και το χρυσό στο Πανελλήνιο γυναικών. Επόμενος στόχος τους είναι, πλέον, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Μάρτιο.

Στον στόλο των γυναικών συμμετείχαν κι άλλα ελληνικά πληρώματα. Η Δήμητρα Βαρθολομαίου και η Μεταξία Γώγου τερμάτισαν στην όγδοη θέση, η Ελένη Σωτηρίου και η Ελένη Γιαννούλη ήταν ενδέκατες, η Νικολέτα Διακάκη και Μαρία Ρόζα Μάνθου στη 15η θέση, η Μαρίνα Καλακώνα με την Μαρίνα Τριβυζά στην 31η, η Χριστίνα Γραμματικάκη με την Φωτεινή Ρόρη στην 33η και η Ευαγγελία Οικονομίδου με την Κλειώ Σουλιώτη στην 42η θέση.

Καλή παρουσία είχαμε και στα αγόρια. Την καλύτερη θέση είχαν οι Οδυσσέας Σπανάκης με τον Κωνσταντίνο Μιχαλόπουλο που τερμάτισαν τέταρτοι. Από εκεί και πέρα, ο Ιάκωβος Δέδες με τον Αιμίλιο Σπανόπουλο ολοκλήρωσαν τον αγώνα τους στην 20η θέση, ο Χρήστος Μουζάκης με τον Παναγιώτης Δρούγκα στην 27η, ο Λάμπης Γιαννούλης με τον Συμεών Μιχαλόπουλο στην 35η, ο Παναγιώτης Κόλλιας με τον Παναγιώτη Μαρκουλά στην 41η θέση, ο Νίκος Τερζίδης με τον Μάρκο Κούκοτα στην 44η, ο Παναγιώτης Βέκκος με τον Χρήστο Στάθα στην 49η, ο Παύλος Πιπεράκης και ο Νίκος Σταυρόπουλος στην 51η και ο Ερμής Μανίκης με τον Βαγγέλη Μπουζάνα στην 53η θέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ