Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τηλεφώνησε στην αστυνομία επειδή αντί για κοκαΐνη του έδωσαν ζάχαρη! (ΦΩΤΟ)

Το βραβείο για το… τηλεφώνημα της χρονιάς στην αστυνομία μόλις βρήκε το νικητή του και δεν είναι άλλος από έναν τύπο στην Ιρλανδία.

Ο συγκεκριμένος άνθρωπος επικοινώνησε με την αστυνομία του Κρεγκέιβον προκειμένου να καταγγείλει ότι τον εξαπάτησαν σε συναλλαγή με ναρκωτικά!!!

Μάλιστα, επειδή κάτι τέτοιο πολύ δύσκολα θα πιστέψει κάποιος πως έχει γίνει στην πραγματικότητα, αξίζει να σημειώσουμε πως το περιστατικό αυτό και τον διάλογο τον δημοσιοποίησε η ίδια η αστυνομία της περιοχής.

Η συνομιλία λοιπόν ήταν η εξής:

-Με εξαπάτησαν
-ΟΚ, χάσατε λεφτά;
-Ναι, πλήρωσα 200 λίρες και μου έδωσαν καφέ ζάχαρη.
-Αντί για τί;
-Κοκαΐνη

Μάλιστα, όπως σημειώνεται στην συνέχεια του ποσταρίσματος, ο άνθρωπος που τηλεφώνησε δεν θέλησε να υποβάλει επίσημη καταγγελία, όμως η αστυνομία της περιοχής δεν έχασε την ευκαιρία να προτρέψει όσους διαβάσουν το μήνυμά της να προβούν σε τέτοιες κινήσεις, σημειώνοντας μάλιστα στο τέλος: «Ένας ανέντιμος έμπορος ναρκωτικών. Πού πηγαίνει ο κόσμος μας…».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ