Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Σάκχοφ για τις «μάχες» του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου

Τα «φώτα» του Γεβχέν Σάκχοφ ζήτησε ουκρανική ιστοσελίδα για τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου, με τον 28χρονο κεντρικό μέσο του ΠΑΟΚ να τονίζει πως περιμένει την αντίδραση των Πειραιωτών μετά την ήττα στην Τούμπα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Ο Ολυμπιακός ήταν σε καλή περίοδο και η ομάδα σε εξαιρετική φόρμα, αλλά τους κερδίσαμε και ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για αυτούς. Η Ντιναμό δεν αντιμετωπίζει ένα πληγωμένο θηρίο, αλλά ένα πολύ πληγωμένο θηρίο. Ο κόσμος θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά αν πετύχεις ένα γρήγορο γκολ, το ελληνικό κοινό μπορεί με τις αποδοκιμασίες του να βοηθήσει τον φιλοξενούμενο».

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ασκούν πίεση στο κέντρο και εμείς καταφέραμε με τις πάσες μας να το αντιμετωπίσουμε. Μπορείς να το κάνεις και με βαθιές μπαλιές, αλλά θα πρέπει οι επιθετικοί να κρατούν καλά την μπάλα. Οι αμυντικοί τους παίζουν ψηλά και υπάρχει χώρος για αντεπιθέσεις. Το πιο σημαντικό είναι να περάσεις την πρώτη ζώνη πίεσης. Η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού ξεχωρίζει, αλλά κυρίως ο Φορτούνης, που βγάζει την ομάδα του γρήγορα μπροστά και επηρεάζει το παιχνίδι της. Θα είναι καλό για τη Ντιναμό να μην παίξει. Επίσης ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του»

Έχει σημασία να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι η Ντιναμό, μιας και είναι το πρώτος της ματς στο 2019. Τους εύχομαι να κάνουν ό,τι κι εμείς το 2015 με τη Ντνίπρο, όταν αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό στους ‘32’ του Europa League και τους αποκλείσαμε. Ποντάρω σε ένα 1-1 και νομίζω πως δεν θα είχε αντίρρηση και η Ντιναμό με ένα τέτοιο αποτέλεσμα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ