Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Σούπερ η Λίβερπουλ για ένα ημίχρονο, 4-3 την Πάλας και +7 από την Σίτι!

Απλά αρνείται να χάσει! Η Κρίσταλ Πάλας έγινε η πρώτη ομάδα που πέτυχε πάνω από ένα γκολ στο “Άνφιλντ” τη φετινή σεζόν σταματώντας μάλιστα στα τρία, όμως η Λίβερπουλ απέφυγε τη γκέλα καθώς με αντεπίθεση διαρκείας στο δεύτερο ημίχρονο σκόραρε τέσσερις φορές και πανηγύρισε τη νίκη με 4-3 που την έστειλε ξανά στο +7 από την Μάντσεστερ Σίτι (έχοντας ματς παραπάνω).

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν αναμφίβολα ο Μοχάμεντ Σαλάχ που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 46′ και εκείνο που έδωσε για πρώτη φορά προβάδισμα στους “κόκκινους” στο ματς στο 75′ σε μια φάση στην οποία έβαλε το “χεράκι” του και ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, Σπερόνι. Μάλιστα ο Αιγύπτιος επιθετικός έφτασε τα 50 γκολ στην Premier League σε 72 εμφανίσεις του με τη φανέλα της Λίβερπουλ (τέταρτος γρηγορότερος πίσω από τους Κόουλ, Σίρερ και Φαν Νίστελροϊ).

Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας δυσκόλεψε αρκετά την Λίβερπουλ, αφού προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τον Τάουνσεντ (34΄) και τον Τόμκινς (65΄). Όμως ο Ρομπέρτο Φιρμίνο και ο Σαντιό Μανέ σκόραραν στο 53΄ και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων κι έτσι βοήθησαν την ομάδα τους να φτάσει στη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-3 με τον Μάγερ στην τελευταία φάση του ματς. 

 Λίβερπουλ: Άλισον, Μίλνερ, Ματίπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Χέντερσον, Φαμπίνιο (87′ Λαλάνα), Κεϊτά (72′ Σακίρι), Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ

Κρίσταλ Πάλας: Σπερόνι, Γουάν-Μπισάκα, Τόμκινς, Σακό, Φαν Άανχολτ, Κουγιατέ (78′ Σλουπ), Μιλιβόγεβιτς, ΜακΆρθουρ (81′ Μέγερ), Τάουνσεντ, Ζαχά, Τζόρνταν Αγιού (81′ Γουίκαμ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ