Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Φιλιππίδης 4ος και ο Δουβαλίδης 5ος στο Λοτζ

Δύο καλές ελληνικές παρουσίες είχαμε απόψε στο διεθνές μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία. Ο Κώστας Φιλιππίδης πήρε την 4η θέση στο επί κοντώ και ο Κώστας Δουβαλίδης ήταν 5ος στον τελικό των 60μ. εμπ.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στον κλειστό στίβο είχε καλύτερη προσπάθεια στα 5,57 μ. κι έπειτα αποτυχημένα άλματα στα 5,67 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα προετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου εκεί όπου θα επιδιώξει να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει ξεπεράσει φέτος τα 5μ.77 θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Νικητής στον σημερινό αγώνα ήταν ο Πιοτρ Λίσεκ με 5μ.76 επίδοση που σημείωσε τόσο ο Τιάγκο Μπράζ (Βραζιλία) όσο και ο Μιχάελ Μπάλνερ (Τσεχία).

Ελληνική παρουσία υπήρχε και στα 60 μ. εμπ. με τον Κώστα Δουβαλίδη. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, αφού τερμάτισε δεύτερος με 7.72 στον προκριματικό, έτρεξε στον τελικό όπου ήταν τελικά πέμπτος με 7.72.

Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έχασε έδαφος στο δεύτερο εμπόδιο και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των προπορευόμενων. Νικητής με 7.52 ήταν ο κορυφαίος φέτος στον κόσμο, Ορλάντο Ορτέγκα (Ισπανία) με 7.52. Δεύτερος με 7.58 ήταν ο Γκρέγκραμ Σουίφτ (Μπαρμπάντος) και τρίτος ο Γιντέλ Κοντρέρας (Ισπανία) με 7.64

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ