Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και Σβιντέρσκι και Μίσιτς… (ΦΩΤΟ)

Μεταγραφικές αποκαλύψεις έκανε ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από το instagram απαντώντας σε ερωτήσεις οπαδού του ΠΑΟΚ για τον Κάρολ Σβιντέρσκι και τον Γιόζιπ Μίσιτς.

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αρχικά σχολίασε το μπάσιμο της Τζένοα για τον Σβιντέρσκι σημειώνοντας: «Και η Στουτγκάρδη τον θέλει και μια ακόμη ιταλική ομάδα, αλλά όλα είναι ok».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Σαββίδης προχώρησε στην αποκάλυψη ότι τόσο ο Σβιντέρσκι, όσο και ο Μίσιτς θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, απαντώντας σε άλλη ερώτηση οπαδού του Δικεφάλου.

«Θα έρθει ναι. Και ένας από τους μέσους έρχεται απόψε», ανέφερε στην απάντησή του ο Γιώργος Σαββίδης, με όλες τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο χαφ θα είναι ο Κροάτης της Σπόρτινγκ.

Δείτε παρακάτω την χαρακτηριστική φωτογραφία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ