Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς δράση η Γ΄ εθνική…

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιεί ότι για δεύτερη στη σειρά Κυριακή δεν θα υπάρξει αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

Ο λόγος της εκ νέου αναβολής δεν είναι άλλος από τις απεργιακές κινητοποιήσεις τόσο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, όσο και των αγροτών οι οποίες έχουν σαν αποτέλεσμα την παράλυση των οδικών και ακτοπλοϊκών μεταφορών.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η προγραμματισμένη για αυτή την Κυριακή αγωνιστική έπειτα από την αναβολή της προηγούμενης αγωνιστικής, μετατείθεται για τις 14 Φεβρουαρίου, ενώ σ΄ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πρόγραμμα αυτό πηγαίνει πίσω κατά δύο αγωνιστικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ