Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενδιαφέρθηκε για Ουάρντα η Μπεσίκτας, αλλά…

Για τον Άμρ Ουάρντα υπήρξαν μεταγραφικά σενάρια από την Τουρκία, καθώς σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας για την περίπτωσή του ενδιαφέρθηκαν η Φενέρμπαχτσε και η Μπεσίκτας, ενώ πλέον στο… παιχνίδι βάζουν και το όνομα της Γαλατασαράι που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Γκάρι Ροντρίγκες, μετά τη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, μάλιστα, ανέφεραν σήμερα ότι ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε τις προτάσεις των Φενέρ και Μπεσίκτας, χωρίς να μπαίνουν σε περισσότερες λεπτομέρειες για τις φερόμενες προτάσεις των δύο συλλόγων από την Κωνσταντινούπολη.

Από τα σενάρια που παρουσιάζονται στα τουρκικά ΜΜΕ, αυτό που έχει δόση αλήθειας, είναι το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον 25χρονο εξτρέμ του Δικεφάλου του Βορρά, καθώς οι ασπρόμαυροι της Κωνσταντινούπολης «ψάχτηκαν» για τον διεθνή Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο να έχουν διάθεση να καταβάλουν το ποσό που προβλέπει η ρήτρα αγοράς του Ουάρντα, δηλαδή τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ