Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Μεταγραφές τέλος…”

Τις πρώτες δηλώσεις ως πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πραγματοποίησε ο Λούμπος Μίχελ, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο “δικέφαλος του βορρά” δεν θα κινηθεί για κάποιον ελεύθερο ποδοσφαιριστή μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, οπότε και λήγει η σχετική προθεσμία.

Ο Σλοβάκος πρώην διαιτητής μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του “Cas.sk” για την ξαφνική ανάληψη του πόστου ως αντικαταστάτης του Ιάκωβου Αγγελίδη.

“Έγιναν όλα καλά πολύ γρήγορα. O Ιάκωβος Αγγελίδης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου, γι’ αυτό ήταν απαραίτητο να βρεθεί ένας διάδοχος. Έγιναν επαφές μέσω Skype γιατί ο ιδιοκτήτης ζει στη Ρωσία. Μετά την παραίτηση του Αγγελίδη, ο Σαββίδης μου πρόσφερε αυτή την θέση. Έμεινα εντελώς έκπληκτος”.

“Ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής είναι αυτός που φροντίζει για την λειτουργία του συλλόγου και θα προσπαθήσω να λειτουργήσουν όλα όπως πρέπει”.

Όσο για τα μεταγραφικά, τόνισε: “Το παράθυρο μεταγραφών έχει ήδη κλείσει. Η σεζόν είναι σε πλήρη εξέλιξη και έτσι και τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε στην επίτευξη των καλύτερων αποτελεσμάτων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ