Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έτοιμη για το φινάλε η Εθνική βόλεϊ γυναικών

Την πρώτη προπόνηση, ενόψει του αγώνα με τη Νορβηγία στο Μαρκόπουλο την επόμενη Κυριακή, πραγματοποίησε την Πέμπτη η Εθνική βόλεϊ γυναικών. 

Η προπόνηση διεξήχθη υπό την παρουσία του διευθυντή της Ε.Ο.ΠΕ., Περικλή Μπακοδήμου, και του προέδρου του Μαρκόπουλου, Πάρη Ευαγγελίου. 

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο μίλησε για την εκκίνηση της δεύτερης φάσης των προκριματικών αγώνων: «Δεν είμαστε νέα ομάδα, έχουμε, πάντως, νέα πρόσωπα, είναι σημαντικό για μας. Κι αυτό, γιατί έχουμε τη βασική ομάδα του καλοκαιριού που προκρίθηκε στα τελικά του Ευρωπαϊκού και παράλληλα είχαμε αρκετό χρόνο να δούμε το ελληνικό πρωτάθλημα και τις αθλήτριες σε πρώτη και δεύτερη κατηγορία. Η αλήθεια είναι ότι είδαμε πολύ καλές αθλήτριες που αξίζουν να είναι εδώ». 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στα δυο εναπομείναντα ματς του ομίλου: «Θέλουμε να νικήσουμε και στα δυο ματς, δεν πάμε για ένα σετ μόνο για τη μαθηματική κατάκτηση της πρωτιάς, σε κάθε ματς πάμε για τη νίκη στον όμιλο, αυτό είναι το πιο σημαντικό για τη νοοτροπία της ομάδας». 

Για τις απουσίες, ο Ναράνχο σχολίασε: «Η Οικονομίδου έχει προσωπικούς λόγους και θα καθυστερήσει, είναι λογικό. Η Εμμανουηλίδου είχε προβλήματα στους κοιλιακούς και είναι εκτός, είναι καλύτερο να αποθεραπευτεί και να επιστρέψει υγιής για να μας βοηθήσει». 

Ο Ισπανός τεχνικός περιμένει και ανάλογη με τον Βόλο βοήθεια από τον κόσμο στο κλειστό γυμναστήριο του Μαρκόπουλου: «Όπως στον Βόλο, έτσι και στο Μαρκόπουλο περιμένουμε από τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί. Θέλουμε το χειρόκρότημά του για την προσπάθεια των κοριτσιών». 

Παρούσες ήταν οι: 
Όλγα Βεργίδου (Πανναξιακός ΑΟΝ) 
Στέλλα Χριστοδούλου (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 

Κωνσταντίνα Δρακουλίδου (ΑΣΠ Θέτις) 
Ευαγγελία Μερτέκη (ΑΟ Θήρας) 
Όλγα Στράντζαλη (Enea PTPS Pila – Πολωνία) 
Άννα-Μαρία Σπανού (ΓΣ Ηλιούπολης) 
Σία Τοτσίδου (ΑΕΚ Αθηνών) 
Κωνσταντίνα Βλαχάκη (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 
Βασιλική Γιοβάνη (ΑΕΚ Αθηνών) 
Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 
Κατερίνα Γιώτα (Ολυμπιακός ΣΦΠ) 
Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου (Πανναξιακός ΑΟΝ) 
Αναστασία Γεωργιάδου (ΑΣΠ Θέτις) 
Μαριαλένα Αρτακιανού (ΑΟ Θήρας) 
Σεβαστή Ξηντάρα (ΑΣΠ Θέτις) 
Ηλιάνα Ιακωβίδου (ΑΠΣ Αίας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ