Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μόνος πρώτος στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός

Η ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκει την ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. 

Η Έγκερ επικράτησε 10-7 της Σπαντάου, ενώ στο κρίσιμο ματς μεταξύ Πριμόριε και Μπαρτσελονέτα αναδείχθηκε ισόπαλο με 9-9. 

Ως εκ τούτου η βαθμολογία στον Α’ Όμιλο μετά από 5 αγωνιστικές διαμορφώνεται ως εξής: 

1. Ολυμπιακός 9

2. Πριμόριε 8

3. Έγκερ 8

4. Μπαρτσελονέτα 8

5. Σπαντάου 3

6. Γιαντράν 2

Στην επόμενη αγωνιστική, στις 10 του μήνα, η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου θα ταξιδέψει στον Χέρτσεγκ Νόβι του Μαυροβουνίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Γιαντράν. Τα υπόλοιπα ματς είναι: Σπαντάου – Έγκερ και  Μπαρτσελονέτα – Πριμόριε.

Αν ο Ολυμπιακός δείξει ένα πρόσωπο ανάλογο με σήμερα, δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση, αφού το πρόγραμμα τον ευνοεί, μιας και στα παιχνίδια που απομένουν αντιμετωπίζει εντός έδρας τις Μπαρτσελονέτα, Σπαντάου και Έγκερ και εκτός την  Πριμόριε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ