Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Ανάσες» από τον Χάβο σε βασικούς για το Κύπελλο

Με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Λαμίας για τον αυριανό (20/12, 15:00) αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λάρισας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή, αφήνοντας εκτός τους βασικούς Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Δημούτσο, Μπερτόλιο και Καραμάνο, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς, όπως ο Κωστίκας, ο Κατσίκας, ο Λαμπρόπουλος και ο Πινιώτης.

Υπενθυμίζεται πως την Κυριακή (23/12) ακολουθεί κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι για τους Φθιωτούς, που υποδέχονται τον Απόλλωνα Σμύρνης και θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη, ώστε να «ξεκολλήσουν» βαθμολογικά έπειτα από τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές και τις ήττες από ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Ασίγκμπα, Καραγκούνης, Πινιώτης, Επστάιν, Μπουλούλης, Ρόμανιτς, Μπαράλες, Λαμπρόπουλος, Τσούκαλος, Κωστίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ