Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Γκολ από τα… αποδυτήρια και νίκη της Χετάφε επί της Σοσιεδάδ

Ένα γκολ, που σημειώθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, έκρινε την αναμέτρηση ανάμεσα στη Χετάφε και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αυτοί που ευτύχησαν να το πετύχουν, ήταν οι γηπεδούχοι. Ο Μόγια είχε βγει από την εστία του για να απομακρύνει την μπάλα και αυτή κατέληξε στον Μολίνα, ο οποίος με πλασέ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ανυπεράσπιστης εστίας.

Από εκείνο το σημείο και μετά ακολούθησε μια ξεκάθαρη υπεροχή της Σοσιεδάδ, η οποία κυνήγησε την ισοφάριση. Χαρακτηριστικό είναι πως οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας σε ποσοστό 71%-29% υπέρ τους.

Ωστόσο, η υπεροχή τους αυτή αποδείχθηκε αρκετά φλύαρη. Δεν δημιούργησαν πάνω από 2-3 πραγματικά καλές ευκαιρίες, δίχως να εκμεταλλευτούν καμία και το 1-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Έτσι, η Χετάφε έπιασε προσωρινά στην πέμπτη θέση την Αλαβές με 24 βαθμούς. Από την άλλη, η Σοσιεδάδ αναμένεται να πέσει από τη 13η θέση, όπου βρίσκεται με 19 βαθμούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ