Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χλεμπ: «Στην Τούμπα θα παίξουμε με σχέδιο»

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της ΜΠΑΤΕ, Αλεξάνταρ Χλεμπ, μίλησε από τη Θεσσαλονίκη όπου προετοιμάζεται η ομάδα του για την σπουδαία αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πλέον είναι προετοιμασμένοι και θα αποφύγουν τα λάθη του πρώτου αγώνα με τον «δικέφαλο του Βορρά», ενώ… ξεδίπλωσε και τις σκέψεις του για τη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είχαμε μια γεμάτη σεζόν, όχι άσχημα. Αλλά μπορούμε να την κάνουμε ακόμη καλύτερη. Το διακύβευμα είναι υψηλό. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να πάρουμε την πρόκριση.

Δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι τόσο φοβερός και ισχυρός όσο θα σκεφτόταν κανείς από το αποτέλεσμα του πρώτου ματς. Απλά κάναμε λάθη στην αρχή του παιχνιδιού, που διευκόλυναν τους παίκτες του ΠΑΟΚ να βάλουν τρία γκολ.

Στην Ελλάδα, φυσικά, απλά δεν θα κάνουμε αυτά τα λάθη. Επιπλέον, όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η υποστήριξη των οπαδών στα ελληνικά γήπεδα. Αλλά, νομίζω, πρέπει να απελευθερωθούμε από αυτό και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Να παίξουμε σύμφωνα με το σχέδιο και τότε όλα θα είναι καλά.

Αν σήμερα με ρωτάτε αν θέλω να συνεχίσω να παίζω, θα απαντήσω: ναι. Ειδικά αν τελειώσουμε την σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα, νικώντας τον ΠΑΟΚ και συνεχίζοντας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αλλά θα πάρω την τελική απόφαση μου στις διακοπές. Εκεί θα σκεφτώ τα πάντα. Θα συμβουλευτώ την οικογένειά μου και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι θα έχω φτάσει ήδη στα 38 χρόνια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ