Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βαθιά ανάσα για τη Μονακό με λυτρωτή τον Φαλκάο

Με δύο εύστοχα χτυπήματα πέναλτι του Ρανταμέλ Φαλκάο, η Μονακό πήρε πολύ βαθιά βαθμολογική ανάσα με το 2-0 κόντρα στην Αμιάν.

Μάλιστα, αυτή ήταν η 3η νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Τιερί Ανρί, που ήρθε και αυτή μακριά από το Πριγκιπάτο (έχουν προηγηθεί αυτές με τη Ναντ με 3-1 και την Καέν 1-0) και έπιασε τρεις ομάδες στους 13 πόντους, συμπεριλαμβανομένης και της αντιπάλου της. Πάντως με τη διαφορά τερμάτων, βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. 

Πιο συγκεκριμένα, ο Φαλκάο αξιοποίησε από την άσπρη βούλα το πέναλτι που έκανε ο Κραφτ στον Μπαντιασίλ, δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ενώ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κολομβιανός στράικερ μετέτρεψε σε γκολ, το πέναλτι που κέρδισε ο Πελέ. Στο άλλο ματς που διεξήχθη ταυτόχρονα, η Νις ήρθε ισόπαλη δίχως τέρματα με την Ανζέ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ