Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε”

Μπορεί να αποκτήθηκε τελευταία στιγμή το καλοκαίρι, ωστόσο από νωρίς ο Ελχασάν Καμαρά φροντίζει να δικαιώνει εκείνους που κινήθηκαν για τη μεταγραφή του στον Παναιτωλικό. Στα 25 του χρόνια ο φορ από τη Σιέρα Λεόνε, ο οποίος μεγάλωσε στη Σουηδία έχοντας προηγουμένως ζήσει δύσκολα παιδικά χρόνια στην πατρίδα του εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου, δουλεύει πολύ καλά στο Αγρίνιο, έχοντας ήδη ξεχωρίσει: “Θεωρώ ότι το κλίμα εδώ μου ταιριάζει, τα πάντα κυλούν άψογα και ότι ως ομάδα λειτουργούμε όπως πρέπει” δηλώνει στην “Real News” και συνεχίζει: 

“Μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα του, όμως είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε τη δουλειά μας όπως ξέρουμε, μπαίνοντας στο γήπεδο αποφασισμένοι και έτοιμοι για το καλύτερο δυνατό. 

Κόντρα στην ΑΕΚ όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, κατακτώντας μια σπουδαία νίκη, από αυτές που σου χαρίζουν αυτοπεποίθηση για να συνεχίσεις πιο συγκεντρωμένος και αισιόδοξος. Έχει δρόμο φυσικά το πρωτάθλημα, αλλά είμαι της άποψης ότι βρισκόμαστε ήδη σε ανταγωνιστικό επίπεδο και εκεί ακριβώς θα παλεύουμε μέχρι το τέλος”.

 Όσο για το πού μπορούν να φτάσουν τα “καναρίνια”, ο Αφρικανός άσος εμφανίζεται προσεκτικός στα λεγόμενά του, “προχωράμε παιχνίδι το παιχνίδι και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε” σημειώνει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ