Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Ισχυρή συμφωνία με τον Τούντορ, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία”

O Ιβάν Σαββίδης με γραπτή δήλωσή του τοποθετήθηκε στο θέμα του Ιγκόρ Τούντορ. Ξεκαθάρισε πως δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσης του Κροάτη τεχνικού, μίλησε για τη συμφωνία που έχει μαζί του, ενώ έθεσε προ των ευθυνών τους όλους τους συνεργάτες του.

Αναλυτικά:

«Δεν υπήρξε ποτέ στην ατζέντα μου κανένα ερωτηματικό για τον Ιγκόρ Τούντορ. Είναι ο προπονητής της ομάδας και έχουμε μια ισχυρή συμφωνία, ενώ μοιραζόμαστε και το ίδιο πάθος για την επιτυχία. Είναι μια συζήτηση που δεν θα επιτρέψω να ανοίξει ξανά. 

Ζήτησα από τους συνεργάτες μου να αισθανθούν την ίδια αφοσίωση. Πρέπει να είναι οι πιο ουσιαστικοί συνεργάτες του προπονητή και οφείλουν να γνωρίζουν ότι μια ενδεχόμενη αποτυχία θα τη θεωρήσω δική τους αποτυχία και -από την άλλη- η επιτυχία της ομάδας θα θεωρηθεί επίτευγμα συνολικής δουλειάς. 

Πρέπει να είμαστε οικογένεια με έργα, όχι μόνο με λόγια

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης».

Στο μεταξύ, το κενό που άφησε η παραίτηση του Ιάκωβου Αγγελίδη από τη θέση του Προέδρου και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλύπτεται από τον Λούμπος Μίχελ, ο οποίος είχε μπει στο Δ.Σ. της ομάδας στις 21 Δεκεμβρίου.

Εγινε διαιτητής της FIFA σε ηλικία 25 ετών και συμμετείχε στην διαιτησία του τελικού της Πόρτο με την Σέλτικ στο UEFA Cup. Μάλιστα κατετάγη τρίτος καλύτερος διαιτητής του κόσμου το 2005 από την IFFHS, δεύτερος καλύτερος το 2006 και την τρίτος καλύτερος ξανά το 2007. Ο Λούμπος Μίχελ τελευταία εργαζόταν στο τμήμα διεθνών σχέσεων της Σαχτάρ, ενώ στο παρελθόν έχει βρεθεί και στο σλοβακικό κοινοβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ