Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Τρελαμένος» με τους ξένους παίκτες του Λεβαδειακού ο Κομπότης

Άγριο χέρι στους παίκτες του Λεβαδειακού έβαλε ο Γιάννης Κομπότης, ο οποίος τόνισε σε δικούς του ανθρώπους μετά την εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ πως «εγώ ήρθα στα Γιάννενα, αλλά κάποιοι ποδοσφαιριστές έμειναν στη Λιβαδειά».

Σχόλια υπήρξαν και για τον Τζουζέπε Σανίνο, για τον οποίο υπάρχει προβληματισμός κα μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος θα δώσει εξετάσεις.

Πάντως, ο Κομπότης, που ήταν απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του, έγινε ακόμα πιο έξαλλος με τη στάση κάποιων παικτών την ώρα της κριτικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, είναι αποφασισμένος να πάρει… κεφάλια τον Ιανουάριο, με το «καμπανάκι» να χτυπάει κυρίως για τους ξένους ποδοσφαιριστές.

Ήδη, ο Όμο βρίσκεται στη «μαύρη» λίστα, ενώ αβέβαιο δείχνει και το μέλλον του Μανγκά στη Λιβαδειά. Προβληματισμός υπάρχει, όμως, και για τον Κρνέτα που δεν έχει φανεί μέχρι τώρα αντάξιος των προσδοκιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ