Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κρατάει τον Κουλούρη στην Εθνική Ανδρών και στέλνει τον Τσιμίκα στην Ελπίδων ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη από την ΕΠΟ, αλλά ήδη δουλεύει για λογαριασμό της Εθνικής Ελλάδας, αφού την ερχόμενη εβδομάδα υπάρχει συγκέντρωση των διεθνών.

Το ποιοι θα αποτελέσουν το τιμ του Έλληνα τεχνικού έχει «κλειδώσει». Γυμναστής θα είναι ο Δημητρακόπουλος, βοηθός του για τους τερματοφύλακες ο Τερζής και συνεργάτης του ο Μπασινάς, ο οποίος όμως έλεγε το περασμένο Σάββατο πως συμφώνησε με την ομοσπονδία εκτός από την Ανδρών, δίπλα στον 65χρονο κόουτς, να έχει και ρόλο συντονιστή για τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες.

Το τελευταίο μας δίνει «γέφυρα» για το ποιους παίκτες από την Ελπίδων θα καλέσει ο Αναστασιάδης, γιατί υπάρχει η ιδιαιτερότητα πως η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη δίνει αγώνες μπαράζ κόντρα στην Αυστρία για ένα εισιτήριο στο καλοκαιρινό Εuro.

Τελικά ο Άγγελος θα κρατήσει τον Κουλούρη στην Ανδρών, αφού πίσω από τον Μήτρογλου δεν υπολογίζει αυτή τη στιγμή σε κάποιον άλλον. Αντιθέτως, στην Ελπίδων θα… επιστρέψει τον Τσιμίκα κι ας μην του περισσεύουν στο δεδομένο τάιμινγκ οι αριστεροί μπακ, ενώ δεν αναμένεται να του… πειράξει και τους Γαλανόπουλο, Χατζηγιοβάνη.

Το γεγονός ότι ο Αναστασιάδης κρατάει τον Κουλούρη στην Ανδρών θα οδηγήσει τον Νικοπολίδη στην επιλογή των Κωτσόπουλου (Ατρομήτου) και Μωραΐτη (Παναχαϊκής) για την θέση του σέντερ φορ, ενώ θα υπάρχει και ο Καμπετσής (Παναθηναϊκός).

Τι σημαίνει αυτό; Πως δεν θα κληθεί για τα μπαράζ ο Βέργος, ο οποίος άλλωστε δεν παίρνει ευκαιρίες εσχάτως και από τον Γιώργο Δώνη στον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ