Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Φώτης Μεταξόπουλος σε σπάνια έξοδο με τον μικρότερο γιο του, Κοσμά -Μελαχρινός χορευτής, σαν τον πατέρα του (φωτο)

Πρεμιέρα έκανε έκανε το «Μαριχουάνα Stop!» την Κυριακή το βράδυ.

Η αγαπημένη ταινία μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι με πρωταγωνίστρια την Ντορέττα Παραδημητρίου στον ρόλο που ενσάρκωσε η αξέχαστη Ζωή Λάσκαρη.

Στην πρεμιέρα του θεατρικού μιούζικαλ βρέθηκαν πολλοί ηθοποιοί και άλλοι γνωστοί άνθρωποι του θεάματος.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός χορευτής και χορογράφος Φώτης Μεταξόπουλος.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος έγινε γνωστός από τις ταινίες που έπαιξε την δεκαετία του ‘60 και ‘70 ως χορευτής φυσικά αλλά και ηθοποιός.

Στην παράσταση, παραβρέθηκε με τον μικρότερο γιο του, Κοσμά, που έχει αποκτήσει από τον γάμο του με την Νανά Δόγκα, από την οποία έχει και μια κόρη, την Κατερίνα.

NDP Photo Agency

Στον πρώτο του γάμο με την Μαριάννα Δρίνη απέκτησε τον Πάνο, που είναι επίσης γνωστός χορευτής και χορογράφος, ενώ στη συνέχεια παντρεύτηκε την πανέμορφη παρτενέρ του στον χορό, Νάντια Φοντάνα.

Ο γιος του είναι ένα ψηλό, μελαχρινό και όμορφο αγόρι που μοιάζει αρκετά στον πατέρα του.

NDP Photo Agency

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ