Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Να μείνω για χρόνια στη Λαμία”

Έχει μάθει να μάχεται σκληρά από τότε που έπαιζε ράγκμπι(!) και η αλήθεια είναι πως ο Τζερόνιμο Μπαράλες θυμίζει πιτ μπουλ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αργεντινός άσος της Λαμίας μίλησε στην “Real News” για το νέο του περιβάλλον, τους στόχους του, ενώ αποκαλύπτει την αγαπημένη του ομάδα. 

“Νιώθω πολύ καλά στη Λαμία και είναι αλήθεια αυτό” υπογραμμίζει στην αρχή της κουβέντας μας. “Οι πάντες με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και μου έδειξαν πόσο σημαντικό με θεωρούν στην προσπάθεια που γίνεται να παραμείνουμε σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Θα έλεγα μάλιστα πως περνώ τόσο καλά που θα ήθελα να μείνω για χρόνια στην ομάδα”. 

Όσο για τις δυνατότητές της, σημειώνει πως “είμαστε ένα νέο σύνολο, με παίκτες που έχουν πολύ ταλέντο και διάθεση για διάκριση. Θέλει φυσικά χρόνο για να μάθουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα αρνητικά αποτελέσματα στην αρχή της σεζόν. Ο νέος προπονητής (σ.σ. Μάκης Χάβος) μας βοηθά σημαντικά, αλλά και ο προηγούμενος (σ.σ. Μπάμπης Τεννές) δεν μπορώ να πω ότι δεν έκανε καλά τη δουλειά του. Απλώς χρειαζόμασταν χρόνο και η υπομονή είναι κάτι που δεν το συναντάς εύκολα όχι μόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά παντού στην Ευρώπη”.

Για τον ίδιο θα πει πως “θέλω να βοηθήσω τη Λαμία να μείνει στην κατηγορία και σε κάθε παιχνίδι θα δίνω το 100% του εαυτού μου. Έχουμε βελτιωθεί, αλλά πρέπει και να συνεχίσουμε έτσι, να μην επαναπαυτούμε, αφού ακολουθούν πολλοί και δύσκολοι αγώνες”. Στο φινάλε ο Μπαράλες δηλώνει θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι, ενώ αγαπημένη του ομάδα είναι η Γιουβέντους που “ήταν που ήταν εξαιρετική, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβηκε επίπεδο” λέει χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ