Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή στη βάση …

Έπειτα από πέντε μέρες στην Αθήνα, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη όπου προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο.

Οπως κάθε επομένη αγώνα, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ. Οσοι αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Πανιώνιο ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με ασκήσεις στο γυμναστήριο. Το δεύτερο γκρουπ δούλεψε σε position games, παιχνίδια σε μικρό χώρο, κυκλοφορία της μπάλας υπό πίεση και πραγματοποίησε διπλό σε μικρό γήπεδο.

Οι Μιγκέλ Βίτορ και Στέλιος Κίτσιου ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα δίχως να αισθανθούν ενοχλήσεις. Ο Χάρης Χαρίσης υποβλήθηκε σε θεραπεία και την Παρασκευή (29.01) θα κάνει νέα μαγνητική τομογραφία προκειμένου ν’ αξιολογηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του.

Ο Παναγιώτης Γλύκος ξεκίνησε τρέξιμο κι ο Μάριν Λέοβατς ακολούθησε ασκησιολόγιο με μπάλα. Επίσης, για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο Ίγκορ Τούντορ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Γιώργο Τζαβέλλα , Στέφανο Αθανασιάδη λόγω καρτών και τον, επίσης τιμωρημένο για την αποβολή του κόντρα στην ΑΕΚ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ