Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπίσεσβαρ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ.Καραϊσκάκης» μίλησε σε δηλώσεις του ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ του ΠΑΟΚ, ο οποίος αποθέωσε τους συμπαίκτες του.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε καλά, αλλά εμείς ισορροπήσαμε στη συνέχεια. Βάλαμε το γκολ, μετά ήταν λογικό να μας πιέσουν, παίζοντας και στην έδρα τους.

Είχε ευκαιρίες ο αντίπαλος, αλλά εμείς είχαμε την τύχη. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, είχε καλές ευκαιρίες, αλλά αυτές κυρίως ήρθαν από στημένες φάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει καλή ομάδα, αλλά και εμείς το ίδιο», σημείωσε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι γενικότερα. Το πρόσημο είναι θετικό και μπορώ να πω ότι στην ομάδα ο κάθε παίκτης χαίρεται να παίζει με τον άλλον. Και σήμερα, η ομάδα έδειξε ότι βελτιώνεται συνεχώς».

Τέλος, ρωτήθηκε για τους ξένους διαιτητές, όπου ανέφερε: «Είναι καλό για όλους, για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει να διευρύνει τους ορίζοντες του. Για μένα, πιο σημαντικό είναι να κερδίζω, δεν έχει σημασία ο διαιτητής».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ