Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χωρίς αλλαγές κόντρα στον Λεβαδειακό ο Παναθηναϊκός – Τι «παίζει» με Μακέντα

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ (23/9, 19:00).

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως δεν θα αλλάξει τη διάταξη με τετράδα στην άμυνα, ενώ ίσως να μην προχωρήσει και σε καμία αλλαγή στο βασικό σχήμα.

Στην τριάδα του κέντρου σίγουρος είναι μόνο ο Κουρμπέλης, ενώ τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν οι Δώνης, Τζανδάρης, Κάτσε και Στάικος.

Όσον αφορά την επίθεση, η τριπλέτα των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Καμπετσή δεν αναμένεται να αλλάξει.

Θέση στην αποστολή ίσως έχει για πρώτη φορά και ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στράικερ δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί για πάνω από 20-30 λεπτά, αλλά ίσως να βρίσκεται στον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί σαν αλλαγή.

Ειδάλλως, το ντεμπούτο του θα μετατεθεί πιθανότατα για το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Πέμπτη (27/9) στο Αγρίνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ