Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα νίκη και… δεύτερη θέση για την Χέρακλες

Την ευχάριστη έκπληξη του ολλανδικού πρωταθλήματος στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου αποτελεί μέχρι στιγμής η Χέρακλες. 

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Άλμελο ξεπέρασε εύκολα και το εμπόδιο της Ντε Γκράαφτσαπ με το ευρύ 4-0, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 6ης αγωνιστικής και με τέσσερις νίκες, εκ των οποίων οι τρεις συνεχόμενες, σκαρφάλωσε προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μάλιστα, εκεί συγκατοικεί με τον Άγιαξ, ο οποίος κοντράρεται την Κυριακή (23/9) με την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν. 

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι, που ολοκλήρωσαν τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σέραρενς (88’) στο έμειναν χωρίς διπλό και στην τρίτη τους έξοδο και συνεχίζουν να βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του πίνακα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ