Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χατσερίντι: «Στόχος μας η δεύτερη θέση»

Ο Εβγέν Χατσερίντι μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην Τσέλσι υποστήριξε πως ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη θέση στον όμιλο και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ουκρανός αμυντικός:

«Όλοι ξέραμε ότι παίζαμε με την Τσέλσι, ξέρουμε το τι ποιότητα έχουν οι παίκτες και το πως αναπτύσσουν το παιχνίδι είναι πολύ γρήγορο αλλά φάνηκε και από το αποτέλεσμα. Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι και δεν φοβηθήκαμε και κάτι, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και δείξαμε τις δυνατότητες μας και ήρθε το αποτέλεσμα.

Σίγουρα κάθε παίκτης όταν παίρνει χρόνο συμμετοχής νιώθει καλύτερα, είναι καλύτερα τα πατήματα του, έχει καλύτερη συνεργασία με τους συμπαίκτες του και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο.

Η Τσέλσι είναι το φαβορί για την πρώτη θέση του ομίλου αλλά και της διοργάνωσης. Ξέρουμε ότι στον όμιλο θα πάρει την πρώτη θέση η Τσέλσι και από κει και πέρα μας μένει να πάρουμε τη δεύτερη θέση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ