Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαλντίνι: «Πρέπει να μεγαλώσουμε στη νοοτροπία, θέλουμε να επιστρέψουμε στο Champions League»

Στους στόχους της Μίλαν και στα βήματα προόδου που επιβάλλεται να κάνει ως ομάδα ώστε να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο αναφέρθηκε ο σύμβουλος στρατηγικής ανάπτυξης των «ροσονέρι», Πάολο Μαλντίνι. 

Παράλληλα, αφού επισήμανε ότι ο στόχος της ομάδας είναι η επιστροφή στο Champions League και η καλή πορεία στο Europa League εμφανίστηκε αποφασισμένος μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης να βοηθήσει τους παίκτες στην βελτίωση και απόκτηση της απαιτούμενης εμπειρίας. 

«Πρέπει να μεγαλώσουμε στη νοοτροπία. Το έργο είναι σοβαρό, θέλουμε να φέρουμε αυτή την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που ακόμη δεν είναι πεπεισμένοι για το τι μπορούν να δώσουν. Είμαστε πολύ μακριά από αυτό. Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στο Champions League και να κάνουμε μια καλή πορεία στο Europa League. Πρέπει να βελτιώσουμε την έλλειψη εμπειρίας ορισμένων παικτών. Ο Λεονάρντο και εγώ είμαστε πολύ πρόθυμοι να τους βοηθήσουμε », ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαλντίνι. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ