Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Πέρασε από τη Λιθουανία η Σερβία, χωρίς νικητή το Ρουμανία – Μαυροβούνιο

Το πέναλτι του Ντούσαν Τάντιτς στο 38ο λεπτό χάρισε στη Σερβία τη νίκη επί της Λιθουανίας στο Βίλνιους με 1-0.

Μάλιστα, τo σκορ για το ματς της 1ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου του League C του Nations League είναι πλασματικό, καθώς οι «πλάβι» είχαν τέσσερα (!) δοκάρια κι ένα χαμένο πέναλτι.

Ο Μίτροβιτς κατέγραψε το πρώτο δοκάρι στο 12′, ο Ρόντιτς τον μιμήθηκε στο 20′, ο Ζίβκοβιτς τα τρίτωσε στο 64′ και ο Μίτροβιτς το σημάδεψε για τελευταία φορά στο 79′.

Το δεύτερο πέναλτι εκτελέστηκε από τον Τάντιτς στο 83′, μόνο που αυτή τη φορά ο Ερνέστας Σέτκους τον σταμάτησε.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=bAg6gUhpKWg

Την ίδια στιγμή, στο άλλο ματς του ομίλου στο «Ίλιε Οάνα» του Πλοϊέστι η Ρουμανία και το Μαυροβούνιο έμειναν στο 0-0.

Η απόκρουση της κεφαλιάς του Κλαούντιου Κεσέρου από τον Ντάνιελ Πέτκοβιτς στο 47′ αποτέλεσε το highlight της βραδιάς.

Το Μαυροβούνιο μετρά πλέον επτά ματς χωρίς νίκη (συμπεριλαμβάνονται και τα φιλικά ματς), ενώ στον αντίποδα, ο βραχνάς της Ρουμανίας δεν έχει στατιστική απόχρωση.

Συγκεκριμένα, ο Βλαντ Κίρικες τραυματίστηκε στο γόνατο στο 31ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Μίχαι Μπάλασα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Λιθουανία – Σερβία 0-1 (38′ πέν. Τάντιτς)

Ρουμανία – Μαυρουβούνιο 0-0

LEAGUE C – 4ος όμιλος

Η βαθμολογία σε 1 αγώνα

1.   Σερβία 3

2.   Ρουμανία 1

3.   Μαυροβούνιο 1

4.   Λιθουανία 0

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ