Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παναθηναϊκός: Αποχαιρέτησε δύο, έδωσε τρεις δανεικούς

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις κινήσεις του ώστε να μειωθεί το ρόστερ, κάτι που αποτελούσε επιθυμία του Γιώργου Δώνη.

Συγκεκριμένα, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Θοδωρής Μίγγος και Σωτήρης Πίσπας, ενώ δανεικοί δόθηκαν οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Αντώνης Οικονομόπουλος και Θανάσης Δημήτρουλας.

Αναλυτικά:

«Αλλαγή σελίδας για δύο ποδοσφαιριστές που βγήκαν από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Ο Θοδωρής Μίγγος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Λευκωσίας. Ο Σωτήρης Πίσπας θα αγωνίζεται πλέον στο Βόλο ΝΠΣ. Και για τους δύο ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός κράτησε ποσοστό μεταπώλησης.

Τρεις ποδοσφαιριστές μας παραχωρήθηκαν δανεικοί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Οι Γιώργος Αγγελόπουλος, Αντώνης Οικονομόπουλος δόθηκαν στη Σπάρτη ενώ ο Θανάσης Δημήτρουλας στον Αιγινιακό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ