Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πλήγμα με Κομάν στη Μπάγερν

Εφιαλτική πρεμιέρα στη φετινή Bundesliga για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Ο Γάλλος αριστερός εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου έγινε αναγκαστική αλλαγή στη λήξη του πρώτου μέρους του χθεσινού αγώνα με τη Χόφενχαϊμ, μετά από ένα μαρκάρισμα που δέχτηκε, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αριστερό αστράγαλο.

Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, μάλιστα, η πρωταθλήτρια Γερμανίας έκανε γνωστό ότι ο 22χρονος διεθνής άσος υπέστη ρήξη συνδέσμου πάνω από τον αριστερό αστράγαλο και θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου!

Όσο για τον χρόνο της αποθεραπείας του, δεν μπορεί να προσδιοριστεί με ακρίβεια, αλλά θεωρείται δεδομένο πως λείψει για αρκετές εβδομάδες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «Βαυαρών».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κομάν είχε τραυματιστεί στο ίδιο σχεδόν σημείο και τον περασμένο Φεβρουάριο, μένοντας για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ