Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βλέπει Τσάμπιονς Λιγκ η Νις

Η Νις παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ, από το γκολ του Ζουφρέ στο 23’, κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν το φινάλε του πρώτου μέρους. Ο Χατέμ Μπεν Αρφά στο 35ο λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ ο Κοζιέλο στο 43’ έφερε τη Νις στο προβάδισμα. 

Με αυτή τη νίκη η Νις, έπιασε στην 2η θέση τη Μονακό και με την εξαιρετική της πορεία, έχει σοβαρές πιθανότητες να τερματίσει στην πρώτη τριάδα και να πάρει το εισητήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η Μονπελιέ προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με τον Μπενσεμποάν, αλλά η Καέν με τον Ροντελέν στο 40’ και τον Ντελόρτ στο 52’ γύρισε το ματς, ανεβαίνοντας 5η με 33. 

Η Ναντ φάνηκε ικανή να σταματήσει το αήττητο σερί της Μπορντό με γκολ από τα αποδυτήρια του Σίγκθορσον (1’) ενώ ο Μπεντόγια με τη συμπλήρωση μισής ώρας έκανε το 2-0. Ο Ντιαμπατέ στο 84’ με κεφαλιά μείωσε σε 2-1 για τους «Γιρονδίνους» και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκόλ του Τσάνα, έφερε το ματς στα ίσια με 2-2. Με την ισοπαλία αυτή η Μπορντό έμεινε για 6η αγωνιστική αήττητη κι έφτασε στην 8η θέση με 30. 

Η Λιλ με εύστοχο χτύπημα του Μπουφάλ στο 25ο λεπτό, προηγήθηκε στο 25’, όμως η ουραγός του πρωταθλήματος γύρισε το παιχνίδι μέσα σε τρία λεπτά με τον Καμπό στο 77’ και στο 80’. Ο Πι στο 86’ διαμόρφωσε το 1-3. Ανάσα για την Γκινγκάμπ που στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ζιρές πήρε νίκη 1-0 κόντρα στην Μπαστιά κι έφτασε τους 24 πόντους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ